Det finns 300 olika arter av bin i Sverige idag, men ca en tredjedel av dessa arter är hotade på grund av sjukdomar miljögifter och parasiter.
Genom att sponsra ett bisamhälle  bidrar man inte bara till en grönare och mer blommande närmiljö, där pollineringen ger högre avkastning av skörden utan säkrar också en bra kvalité på frukter och bär.

Slöinges Bigårdar  erbjuder ett sponsorpaket där ni blir delaktiga i driften :

I paketet ingår:

-All skötsel ingår.

-Ni får vara med på vår hemsida med logo och länk samt bilder från er/era bigårdar.

-Placering av  en kupa vid huvudkontoret, bredvid verkstan eller varför inte vid en liten park.

-I anslutning till kuporna kommer det att sitta skyltar med er logo på där det står att ni är med och Bi-Drar till ett växande Sverige.

-Bina sköts av Slöinges Bigårdar.

-Honung från din bikupa under hösten 2019 i 500g burkar med en personlig etikett som ni själva designar, eller så kan vi hjälpa till med det.

-Bisafari

Bi-sponsorpaketet är en möjlighet för den miljömedvetna organisationen att göra praktiska åtgärder på ett enkelt sätt. En av de positiva effekterna är att dessa insatser kommer att ha en konkret påverkan på er närmiljö direkt.

Våra bin och övriga insekter pollinerar nästan en tredjedel av all den mat vi äter. Vi är alla starkt beroende av våra pollinerade vänner, men det är inte bara maten de bidrar till. Vår natur med de grönområden som finns i närheten är också påverkade, dessa bidrar till vår närmiljö i form av ren luft, rent vatten och rekreationsområden för oss att ströva i.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contacts

Ågatan 20 Slöinge

Follow Us

Twitter

RT @envato: One subscription, 5000+ assets & unlimited downloads; Elements is out of beta! Sign up at enva.to/elements. https://t.co…
TrxDoe
Polar bears can eat as many as 86 penguins in a single sitting. (If they lived in the same place)
TrxDoe
Leonardo Da Vinci is considered by many as the father of modern science.
TrxDoe